Green Geometric Shapes

HELMY IZZUDIN

SHARING | BUSINESS | PROPERTY

Projek Time PKP - Go DIGITAL..

Updated: Apr 27, 2020

Sebelum PKP ni aku takdelah nak go digital sangat walau pun aku sedar akan kepentingan platform digital ni untuk business. Tapi memandangkan sebelum ni tak bersungguh-sungguh dan konon-kononnya disebabkan oleh kesibukkan perniagaan, maka niat Go Digital tu dibuat secara slow & steady ha..ha...ha..


Alang-alang dah PKP ni, nak kena penuhkan masa dengan penuh produktif jadi ada lah beberapa projek yang dirancang untuk dilaksanakan.


  1. Projek FREE eBook (85% siap)

  2. Up FB page - Done

  3. Up FB Group - Done

  4. Upkan Blog Site - yang ni la In progress

Ya betul kadang-kadang rasa macam terlambat sebab baru nak try gunakan medium online ni tapi takpelah, not much to losekan.. better late than never. Harap-harap boleh konsistern dan boleh pergi lebih jauh.


So untuk first posting ni tak nak banyakla nak ceritakan sangat. Setakat ni dulu

17 views0 comments