Green Geometric Shapes

HELMY IZZUDIN

SHARING | BUSINESS | PROPERTY

Projek Time PKP - Go DIGITAL..

Updated: Apr 27, 2020

Sebelum PKP ni aku takdelah nak go digital sangat walau pun aku sedar akan kepentingan platform digital ni untuk business. Tapi memandangkan sebelum ni tak bersungguh-sungguh dan konon-kononnya disebabkan oleh kesibukkan perniagaan, maka niat Go Digital tu dibuat secara slow & steady ha..ha...ha..


Alang-alang dah PKP ni, nak kena penuhkan masa dengan penuh produktif jadi ada lah beberapa projek yang dirancang untuk dilaksanakan.


  1. Projek FREE eBook (85% siap)

  2. Up FB page - Done

  3. Up FB Group - Done

  4. Upkan Blog Site - yang ni la In progress

Ya betul kadang-kadang rasa macam terlambat sebab baru nak try gunakan medium online ni tapi takpelah, not much to losekan.. better late than never. Harap-harap boleh konsistern dan boleh pergi lebih jauh.


So untuk first posting ni tak nak banyakla nak ceritakan sangat. Setakat ni dulu

16 views0 comments

Some of the link in this website may or may not contain affiliates link. Please take note that there is no extra cost for you implied and I added these links either base on my own experience, product study or comparison research.

SOCIAL
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 by iTango.